Weboldalunk ún. cookie-kat használ, amelyekről adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben. A böngészés folytatásával elfogadja ezek használatát.

Behatolásjelző rendszer - beléptető rendszer kínálatunk

A cégünk által forgalmazott ATS Classic és ATS Advanced behatolásjelző rendszerek a vagyonvédelmi funkciók mellett a jellemzően csak beléptető rendszerekre jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ezek lehetnek „egyszerűbb”, mint amilyen az ajtónyitás (pl. bejárat, vagy garázskapu), de akár összetettebb, kimondottan beléptető rendszerekre jellemző megoldások, mint amilyen az Anti-passback.

Behatolásjelző központjainkhoz csatlakoztathatók beléptető olvasók és ajtóvezérlő egységek is, amelyek a teljes integrációnak köszönhetően képesek több funkciót is ellátni. A rendszerekre jellemző rugalmasságnak köszönhetően egy ilyen ajtóvezérlő az érzékelő zónák mellett a beléptető rendszer elemit is képes fogadni, ezzel jelentős mennyiségű szerelési anyagot és kivitelezési munkaórát megtakarítva. A rendszerek együttműködése révén lehetőség nyílik az átjárhatóságra, mint például riasztási területek vezérlése beléptető olvasó használatával, vagy akár ajtónyitás a behatolás-jelző rendszer területeinek állapotát figyelembe véve, akár automatikusan vagy kezelőről indítva.

A beléptető és behatolásjelző rendszereink mindegyike távolról, számítógépes hálózaton keresztül is programozható, illetve felügyelhető. Az Advisor Management felügyeleti szoftverrel kiegészítve kis-, közepes- és nagyméretű rendszerek is megvalósíthatóak velük. A központok egyedi programozási lehetőségeivel egészen speciális (pl időzített) funkciók és összefüggések valósíthatóak meg. Rendszereink az ország számos helyszínén működnek és adnak védelmet lakossági, kereskedelmi és az ipari szférában is.

Kérjük, tekintse meg a következő bemutató videónkat az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management integrált, grafikus megjelenítő szoftverünkről. (Az ajánlott felbontás 1080p)

Az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management szoftver 2016-os verziójának általános bemutatása 

A szoftverről további információkat az Integrált, grafikus felügyelet menüpontban talál.

Kapcsolat

PartnerTech Kft.
1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület)

Központi telefonszámunk: +36 1 433 0100
Központi e-mail címünk: iroda@partnertech.hu

Nyitva tartás:
H-P: 8:00 - 16:30

Adatvédelem
Cégadatok

© 2014 PartnerTech Kft.
Minden jog fenntartva!

PartnerTech logo

 
letoltesi_kosar
0
Letöltési
kosár
Kosár tartalmának betöltése...