Weboldalunk ún. cookie-kat használ, amelyekről adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben. A böngészés folytatásával elfogadja ezek használatát.

Integrált grafikus felügyeleti rendszer

Az integrált felügyeleti rendszerek célja és feladata, hogy az egyes tűz és biztonságtechnikai alrendszereket (videó, behatolásjelző, beléptető és tűzjelző) összefogja, egy felületen megjelenítse azokat és akár átjárást biztosítson közöttük. Az alrendszerek összefűzésével olyan funkciókra tehetünk szert, amit az egyes különálló rendszerek önállóan képtelenek megvalósítani. Az általános rendszerállapot küldése vagy idő szinkronizálás mellett lehetnek ezek egészen speciális, eszközszintű együttműködések is. Például azonnali kamerakép megjelenítés és rögzítés egy tűzjelző érzékelő vagy akár egy riasztási zónáról érkező jelzés esetén.

Az egységes, központosított megjelenítés átláthatóvá teszi a különböző típusú eszközökkel megvalósított teljes rendszert. Ezzel megkönnyíti a felügyeletet végző vagy üzemeltető személyek munkáját, valamint csökkentheti a beavatkozáshoz szükséges időt.

A felügyeleti szoftver közös adatbázisban tárolja az alrendszerek adatait, illetve azok rendszereseményeit, valamint naplózza a felhasználók tevékenységeit is. Az így összegyűlt adatok könnyedén lekérdezhetőek, szűrhetőek, ezáltal azok elemzése is egyszerűbbé válik.

Az általunk forgalmazott magyar nyelvű Advisor Management (ATS8600 / ATS8610) grafikus felügyeleti szoftver a UTC Fire&Security tűz és biztonságtechnikai rendszereit képes egy felületen megjeleníteni. Ezek, az ATS Classic és ATS Advanced behatolásjelző és beléptető, FP1200/2000 és 2X tűzjelző illetve a TruVision videó rendszerei lehetnek.

Kérjük, tekintse meg a következő bemutató videóinkat az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management integrált, grafikus megjelenítő szoftverünkről. (Az ajánlott felbontás 1080p)

Az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management szoftver általános bemutatása

A szoftver korunk szakmai és végfelhasználói igényeinek megfelelően támogatja a legelterjedtebb grafikus fájl-formátumokat, így egyszerűen készíthetők olyan egyedi, átlátható épületrajzok és térképek, amelyeken a rendszer felügyeletét végző személyek könnyedén kiigazodhatnak ezáltal biztosítva a gyorsabb és hatékonyabb beavatkozást.

A rendszer rugalmasságának köszönhetően a szoftver megoldást nyújt az egészen kis telephelyekkel, épületekkel rendelkező felhasználóktól kezdve egészen a nagyméretű, akár országos hálózatokkal rendelkező felhasználókig. A szoftver korlátlan számú klienst és felhasználót tud kezelni, támogatva ezzel a későbbi üzemeltetői átalakításokat és rendszerbővítéseket.

Kapcsolat

PartnerTech Kft.
1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület)

Központi telefonszámunk: +36 1 433 0100
Központi e-mail címünk: iroda@partnertech.hu

Nyitva tartás:
H-P: 8:00 - 16:30

Adatvédelem
Cégadatok

© 2014 PartnerTech Kft.
Minden jog fenntartva!

PartnerTech logo

 
letoltesi_kosar
0
Letöltési
kosár
Kosár tartalmának betöltése...