Weboldalunk ún. cookie-kat használ, amelyekről adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben. A böngészés folytatásával elfogadja ezek használatát.

Adatvédelmi tájékoztató a www.partnertech.hu weboldal látogatói és az oldalra regisztrálók részére

Tájékoztatjuk, hogy a PartnerTech Kft., mint adatkezelő a weboldalára regisztrálók, mint ügyfelek személyes adatait az Infotv. 5.§ (1) bekezdés a) pontja és a hatályos jogszabályok rendelkezései alapján kezeli. A jelen tájékoztató célja, hogy az Adatkezelő által nyújtott valamennyi szolgáltatás, minden egyén számára, megkülönböztetés nélkül biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

Tájékoztatjuk, hogy a weboldal látogatóiról statisztikai célból, anonim módon adatokat gyűjtünk a felhasználói élmény javítása, a weboldal optimalizálása, esetleges átalakítása és a felhasználók aktivitásának mérése céljából.

Az adatkezelés célja, hogy az Adatkezelő regisztrált szakmai partnerei részére a weboldalon keresztül tájékoztatást nyújtson termékeiről, szolgáltatásairól, megismerhetővé tegye részükre a termékek dokumentációját és árait, célja továbbá a szakmai partnerekkel való kapcsolattartás, az ügyfélkapcsolatok megerősítése.  Az Adatkezelő a partnerei által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a kapcsolattartás, tájékoztatás érdekében használja fel.

A kezelt adatok köre

A weboldalra regisztrálók kezelt adatai: név, jelszó, cégnév, e-mail cím, mobiltelefon száma, vezetékes telefonszám, tevékenység (választás szerint egy: karbantartó, kivitelező, tervező, végfelhasználó, viszonteladó), témakörök (választás szerint akár több is: behatolásjelző, beléptető, hálózati eszközök, integrált, grafikus felügyelet, jelátvitel, tűzjelző, video).

Adatkezelő az alábbi adatfeldolgozók közreműködését és szolgáltatását veszi igénybe:

  • Magyar Hosting Kft.
    • székhely: 1132 Budapest, Viktor Hugo u. 18.-22.
    • e-mail: domain@mhosting.hu
    • Tel: 06-1-7002323
  • Kreatív Oldalak és Megoldások Kft.
    • székhely: 7621 Pécs, Mária u. 6.
    • e-mail: csmg1316@gmail.com
    • Tel: 06-20-449-8518

A weboldal látogatói vonatkozásában kezelt adatok:

Az Adatkezelő webanalitikai szolgáltatója a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a weboldal látogatóiról a Google Analytics szolgáltatása keretében anonim adatokat gyűjt. Az Adatkezelő az alábbi cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat:

  • Session_id: szerveroldalon tárolja a bejelentkezett felhasználó azonosítóját, amely közvetlenül nem tartalmaz személyes adatokat, azaz csak a védett adatbázisban tárolja hozzá Adatkezelő a regisztrációkor megadott adatokat. 24 perc az érvényességi ideje, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a weboldal bezárását követően legfeljebb 24 percig azonosítható a munkamenet szerveroldalon.
  • A Google Analytics felületét használja Adatkezelő a látogatottság mérésére, amely két cookie változóval követi nyomon látogatóinkat.
  • Kosár: a letöltési kosárba több fájl is regisztrálható későbbi csomagolt letöltés érdekében. Ez a változó a fájlok azonosítóit tárolja 72 órás lejárattal.
  • Kedvezmények: bejelentkezést követően a jogosultsági szintnek megfelelő termékeknél Adatkezelő listaárat tüntet fel, amelyekből egyes partnerei kedvezményben részesülnek. Ezen kedvezményt a felhasználók saját maguknak tudják beállítani, amely értékeket ebben Adatkezelő a változóban tárolja, személyes adatok nélkül, kizárólag kliens oldali felhasználással, a tárgyévet követő év január 30. napjáig.

Árak és kedvezmények

A weboldalon megjelenő árak nettó összegek, ÁFÁ-t nem tartalmaznak!

A PartnerTech Kft. a feltüntetett kedvezményes partner árakat tájékoztatásul közli és ezen árak nem minősülnek a Ptk. szerinti ajánlatnak, így a PartnerTech Kft.-t ajánlati kötöttség sem terheli, a feltüntetett kedvezményes partner árakért felelősséget nem vállal, megerősítésért keresse munkatársainkat.

A felhasználó által beállított partner kedvezmény a weboldalon nem kerül tárolásra. A böngészőben a cookie-k engedélyezésével megőrzésre kerülhet, így a későbbiekben a beállításkor használt számítógépről, valamint böngészővel újra bejelentkezve a korábban rögzített kedvezmény megjelenik.

Egyéb rendelkezések

A PartnerTech.hu weboldalon található termékinformációk és segédanyagok a gyártó, míg az egyéb információk a PartnerTech Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag a gyártó, illetve a PartnerTech Kft. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után.

Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása az Info tv. 5.§ (1) bekezdés a) pontja alapján.

Adattárolás időtartama: maximum 5 év, de amennyiben az érintett kéri adatai törlését, úgy a törlési kérelmét követően azonnal.

A rögzített és tárolt személyes adatokkal érintett személy jogosult az Adatkezelőhöz címzett írásbeli megkeresésében (e-mailben az iroda@partnertech.hu e-mail címen, a 06-1-433-6100-ás telefonszámon, vagy az Adatkezelő 1149 Budapest, Angol u. 32. postacímére küldve) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérni, személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését kérni, tiltakozni személyes adatai kezelése ellen, jogainak sérelme esetén bírósághoz fordulni, valamint kártérítést kérni.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

  • Név:          Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
  • Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
  • Posta cím: 1530 Budapest, Pf. 5.
  • Telefon:   06-1/391-1400
  • E-mail:    ugyfelszolgalat@naih.hu
  • Honlap:     http://www.naih.hu

 

Kapcsolat

PartnerTech Kft.
1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület)

Központi telefonszámunk: +36 1 433 0100
Központi e-mail címünk: iroda@partnertech.hu

Nyitva tartás:
H-P: 8:00 - 16:30

Adatvédelem
Cégadatok

© 2014 PartnerTech Kft.
Minden jog fenntartva!

PartnerTech logo

 
letoltesi_kosar
0
Letöltési
kosár
Kosár tartalmának betöltése...