Weboldalunk ún. cookie-kat használ, amelyekről adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben. A böngészés folytatásával elfogadja ezek használatát.

Tűzjelző rendszer - beépített tűzjelző berendezés

A tűzjelző rendszerek elsődleges célja, hogy az esetlegesen kialakuló tüzet lehetőség szerint még a tűz korai fázisában észleljék annak érdekében, hogy a kiürítést, illetve oltást a lehető leghamarabb meg lehessen kezdeni. Magyarországon évek óta működnek Aritech tűzjelző rendszerek. A felhasználási terültek között megtalálhatóak iskolák, irodaházak, banki épületek, gyártócsarnokok és logisztikai központok.

A tűzjelző termékeink közül a 2X központcsaládot emelnénk ki, amelyek kedvező áruk mellett az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően olyan funkciókkal rendelkeznek, mint például a hálózatba köthetőség, TCP/IP-n keresztüli távoli és helyi illetve USB porton keresztüli helyi csatlakozás vagy éppen a napjainkban már oly fontos grafikus felügyeleti rendszer integráció.

Kérjük, tekintse meg a következő bemutató videóinkat az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management integrált, grafikus megjelenítő szoftverünkről. (Az ajánlott felbontás 1080p)

Az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management szoftver 2016-os verziójának általános bemutatása

A szoftverről további információkat az Integrált, grafikus felügyelet menüpontban talál.

Kapcsolat

PartnerTech Kft.
1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület)

Központi telefonszámunk: +36 1 433 0100
Központi e-mail címünk: iroda@partnertech.hu

Nyitva tartás:
H-P: 8:00 - 16:30

Adatvédelem
Cégadatok

© 2014 PartnerTech Kft.
Minden jog fenntartva!

PartnerTech logo

 
letoltesi_kosar
0
Letöltési
kosár
Kosár tartalmának betöltése...