Weboldalunk ún. cookie-kat használ, amelyekről adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben. A böngészés folytatásával elfogadja ezek használatát.

Nuctech

A világszerte jól ismert Nuctech, a robbanószerek és veszélyes eszközök detektálásának területén az egyik legmeghatározóbb és legdinamikusabban fejlődő nagyvállalat. 1997-ben Tsinghua Egyetemen jött létre és a mai napig is az egyetem tulajdonában áll, az eszközök fejlesztése az egyetemen zajlik Az eszközöket világszerte 130 országban értékesítik. A Nuctech eszközök hazai disztribúcióját a légiközlekedési ágazat részére a PartnerTech Kft. végzi.

Csomagvizsgáló röntgenek

Elérhető egy, két és több besugárzós megoldás is. Képes szerves és szervetlen anyagokat egyaránt detektálni. Alkalmas robbanószerek és veszélyes tárgyak észlelésére. A készülékek röntgengenerátora 38-70 mm acélon keresztül is képesek detektálásra.

Mobil vizsgáló állomás

Tulajdonképpen egy tehergépjármú csomagtere van átalakítva, úgy, hogy egy csomagvizsgáló röntgent be tudjon fogadni. A röntgen tulajdonságaiban megegyezik a hagyományos készülékekkel.

Robbanószer detektorok

Azon a helyeken alkalmazható, ahol robbanószer vagy kábítószer kimutatására van szükség. A detektorok ionizációs (nem csak radioaktív sugárforrással) elven működnek. Képesek akár nanogrammnyi mennyiséget is kimutatni.

Folyadék analizáló

Raman spektrumanalízis elvén működő berendezés. Folyadék halmazállapotú anyagok vizsgálatára és robbanó anyagok kiszűrésére használható. Másik változata már CT technológiát használ a vizsgálatokra.

Testszkenner

Milliméter hullámhosszt használ a testen található idegen testek detektálására (pl.: csempészáru, fegyver). Használatával a motozás szükségessége kiküszöbölhető. Rendkívül gyors egy személy vizsgálata kb. 2 másodpercet vesz igénybe. 400 személy /órás áteresztőképességgel rendelkezik.

További információk:

Ajánlatkérések, illetve bármely további kérés és kérdés esetén lépjenek kapcsolatba velünk:

E-mail: iroda@partnertech.hu

Telefon: +36 1 433 0100

Kapcsolat

PartnerTech Kft.
1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület)

Központi telefonszámunk: +36 1 433 0100
Központi e-mail címünk: iroda@partnertech.hu

Nyitva tartás:
H-P: 8:00 - 16:30

Adatvédelem
Cégadatok

© 2014 PartnerTech Kft.
Minden jog fenntartva!

PartnerTech logo

 
letoltesi_kosar
0
Letöltési
kosár
Kosár tartalmának betöltése...