Weboldalunk ún. cookie-kat használ, amelyekről adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben. A böngészés folytatásával elfogadja ezek használatát.

Biztonsági kamera rendszer

ÚJ, kedvező áru IP videó eszközök

2017.01.09-től elérhető termékkínálatunkban a TruVision új, kedvező áru 3-as és 4-es sorozatú IP kamerái. A 4-es sorozatú kamerák már a legkorszerűbb, nagy tömörítési hatékonysággal bíró H.265 tömörítésre is képesek, melyek rögzítésére ideális megoldást nyújtanak az új TVN22 sorozatú IP rögzítők. Az új IP videó eszközökről bővebb információ az „IP kamera rendszer és eszközök” menüpont alatt található.

 

TruVision videó megoldások

Videó termékkínálatunkat a napjainkban használatos videotechnikai megoldások széles választékát nyújtó UTC Fire & Security TruVision® és UltraView® márkájú videó eszközei adják. Termékeink között megtalálhatóak a korábbi technológiát képviselő, de a kor követelményeinek megfelelő nagy felbontású (960H) analóg kamerák és DVR rögzítők és az új, de még az analóg elven működő nagy felbontású HD-TVI kamerák és hibrid rögzítők, illetve a legmodernebb IP kamerák és NVR rögzítők. Videó rendszereink egy felületen történő megjelenítésére és menedzselésére pedig az ingyenesen letölthető, letisztult, magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkező TruVision® Navigator 6.0-át biztosítjuk a rendszereinket használó ügyfeleink részére. A TVRMobile és TVRMobile HD ingyenesen letölthető applikációk segítségével pedig akár mobiltelefonjáról vagy tabletjéről egy internet kapcsolat segítségével a világ bármely pontjáról elérheti TruVision videó rendszerét.

Kérjük, tekintse meg a következő bemutató videónkat az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management integrált, grafikus megjelenítő szoftverünkről. (Az ajánlott felbontás 1080p)

 

Az Aritech ATS8600 / ATS8610 Advisor management szoftver 2016-os verziójának általános bemutatása

A szoftverről további információkat az Integrált, grafikus felügyelet menüpontban talál.

truvision

TruVision® Navigator 6

A TruVision® Navigator egy ingyenes, modern videó menedzsment szoftver, amely egy magyar nyelvű, könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosítva teszi lehetővé a videó rendszer kezelését és konfigurálását. A TruVision Navigátor alkalmazásával számos korábbi Kalatel és GE (DVMRe, SymSafe, SymDec, DVSRxU stb.), illetve valamennyi TruVision DVR, hibrid és NVR rögzítőt egy felületről kezelhetünk. A szoftvert szerver-kliens (Multi-client) módban telepítve korlátlan számú felhasználó tudja használni a teljes videó rendszert.

TruVision® Navigator 6 főbb jellemzői

 • támogatja az összes TruVision DVR, hibrid és NVR rögzítőt, kamerát és enkódert
 • normál és HD-TVI analóg és IP kamerák megjelenítése egy képernyőn
 • 10 monitoros nézet egyenként 5x5-ös osztásig, akár fülekként kezelve egy ablakon
 • eseménymonitor kezelés 25 kameráig
 • térképek kezelése
 • VCA események keresése (vonalátlépés, arcfelismerés stb.)
 • egygépes (stand-alone) és szerver-kliens (Multi-client) telepítés
 • fejlett felhasználó kezelés
 • e-mail kezelés (jelentések, riasztások, figyelmeztetések stb. küldése)
 • eszközök programozása, diagnosztikai felügyelete
 • PTZ kamerák vezérlése
 • NTP szolgáltatás

TruVision® Mobile

A TruVision mobile (TVRMobile és TVRMobile HD) applikációk segítségével telefonjáról vagy tabletjéről egy internet kapcsolat segítségével a világ bármely pontjáról elérheti DVR és NVR rögzítőit. Az alkalmazás iOS és Android rendszereken érhető el, ingyenesen letölthetőek az App Store és a Google play áruházakból.

TruVision® Mobile főbb jellemzői

 • élő képek monitorozása
 • felvételek visszanézése
 • PTZ kamerák vezérlése
Kapcsolat

PartnerTech Kft.
1149 Budapest, Angol u. 32. (5. épület)

Központi telefonszámunk: +36 1 433 0100
Központi e-mail címünk: iroda@partnertech.hu

Nyitva tartás:
H-P: 8:00 - 16:30

Adatvédelem
Cégadatok

© 2014 PartnerTech Kft.
Minden jog fenntartva!

PartnerTech logo

 
letoltesi_kosar
0
Letöltési
kosár
Kosár tartalmának betöltése...